Varuprover som tilltalar målgruppen

Genom att använda varuprover kan du ge kunderna möjligheten att uppleva kvaliteten på produkten innan de köper den. Samtidigt kan du skapa en positiv kundupplevelse och en utmärkt plattform för att knyta närmare band med slutkonsumenten.

Retail24 är specialister på design och presentation av varuprover för dagligvaruprodukter. Vi skräddarsyr en helhetsstrategi för just din produkt. Det är ingen tillfällighet att vi betraktas som Nordens ledande aktör inom retail- marknadsföring. Vi har byggt upp en enorm analysbas för optimal användning av varuprover för nya kommersiella produkter.

Bra presentation är viktigt

Förutom att utforma designen för dina varuprover hjälper vi också till med marknadsföring och presentation av dina varuprover. Våra medarbetare inom varuprover har års erfarenhet och vet hur man skapar förtroende hos slutkonsumenten, oavsett produkt.

Erfarenhet med alla typer av varumärken

Vi har hjälpt många kända varumärken att knyta närmare band med sina respektive målgrupper. Samtidigt har vi hjälpt många okända produkter att bli folkets favoriter. Vi besitter mångsidig kunskap inom varuprover och vet hur du kan dra till dig uppmärksamhet, snabbt och effektivt!

Sedan vår start år 2002 har vi etablerat avdelningar i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Idag är vi över 1000 medarbetare med många års erfarenhet inom retail-marknadsföring och varuprover.

Vi välkomnar dig att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med rätt strategi för varuproverna av din nya produkt!

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag