Sales promotion

Sales promotion

UPPRÄTTHÅLL VARUTRYCK I BUTIK
Att förstå kunder och veta vad de behöver är viktigt för att skapa lojala kunder och öka försäljningen. Kampanjuppgifter kan utföras på ett antal olika sätt, men målet är att upprätthålla produkttryck i butiken och undvika utsålda situationer i värdekedjan.

Få lojala kunder och ökt försäljning ved at upprätthålla varutruck i butik

Inom marknadsföring hittar vi lageruppfyllning, kampanjuppsättning, datumhantering och mer. Våra promotorer har många års erfarenhet och finns dagligen i butiken på våra kunders vägnar.

Vårt mål är att alla kampanjåtgärder ska lägga till ett värde som är högre än kostnaden för implementering.

Andra tjänster inom Merchandising

Produktplacering

Hur och var en produkt placeras i en butik är ingen slump. Att organisera varor i butiker och ha rätt artiklar på rätt plats är viktigt för ökad försäljning.

Läs mer

Planogramkontroll

Var i butiken, i vilken hyllan och var i hyllan en artikel placeras har en stor inverkan på hur bra produkten kommer att säljas.

Läs mer

Produktlansering

Snabb implementering av nya produkter är avgörande för att ha möjlighet att utföra omedelbart efter lanseringen.

Läs mer

Butiksombyggnad

Att bygga om en butik oavsett om det är en ny butik, öppna om eller generell ombyggnad är mycket tid och resurskrävande.

Läs mer

Andra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av display, mässa och shop – in – shop lösningar.
RetailBlue tillhandahåller spårning av aktiviteter i butiken. Vi dokumenterar vad som händer och ger faktabaserad insikt. Vi ser det som det är!
Att leva upp till konsumenternas förväntningar kan vara utmanande. För oss innebär detta att göra dina varumärken och produkter kända för konsumenten genom olika upplevelser.
Produkternas synlighet och närvaro i hyllan eller på golvet är avgörande för att öka försäljningen, och konsumenterna blir mer nöjda och lojala.
För att öka försäljningen i butiker krävs bästsäljare, bra säljstödssystem och en flexibel apparat anpassad till en industri i stora förändringar.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.