Sales promotion

Sales promotion

UPPRÄTTHÅLL VARUTRYCK I BUTIK
Att förstå kunder och veta vad de behöver är viktigt för att skapa lojala kunder och öka försäljningen. Kampanjuppgifter kan utföras på ett antal olika sätt, men målet är att upprätthålla produkttryck i butiken och undvika utsålda situationer i värdekedjan.

Få lojala kunder och ökt försäljning ved at upprätthålla varutruck i butik

Inom marknadsföring hittar vi lageruppfyllning, kampanjuppsättning, datumhantering och mer. Våra promotorer har många års erfarenhet och finns dagligen i butiken på våra kunders vägnar.

Vårt mål är att alla kampanjåtgärder ska lägga till ett värde som är högre än kostnaden för implementering.

Andra tjänster inom Merchandising

Produktplacering

Hur och var en produkt placeras i en butik är ingen slump. Att organisera varor i butiker och ha rätt artiklar på rätt plats är viktigt för ökad försäljning.

Dessutom är det viktigt att alltid ha varor i hyllorna. Det har bevisats att hyllor fulla av varor säljer mer än hyllor med mindre varor.

 

LÄS MER OM PRODUKTPLACERING

Planogramkontroll

Var i butiken, i vilken hyllan och var i hyllan en artikel placeras har en stor inverkan på hur bra produkten kommer att säljas. Att inte ha en överenskommen hyllplats kan resultera i förlorad försäljning och omsättning av dina varor.

Vi har god kunskap om att bygga hyllor med planogram och bäst justera avvikelser för att säkerställa optimalt hyllanvändning.

Produktlansering

Snabb implementering av nya produkter är avgörande för att ha möjlighet att utföra omedelbart efter lanseringen.

Vi har anställda över hela landet som kan implementera produkter i alla kategorier och säkerställa en snabb utrullning av produkterna i butiken.

 

 

Butiksombyggnad

Att bygga om en butik oavsett om det är en ny butik, öppna om eller generell ombyggnad är mycket tid och resurskrävande.

Vi har byggt upp många butiker för flera livsmedelsleverantörer och kedjor, och genom detta har vi byggt upp en unik expertis.

Andra tjänster

POINT OF SALES MATERIALS

Vi erbjuder ett brett utbud av display, mässa och shop - in - shop lösningar.

Läs mer

TRACKER

RetaiRetailBlue tillhandahåller spårning av aktiviteter i butiken. Vi dokumenterar vad som händer och ger faktabaserad insikt. Vi ser det som det är!

Läs mer

ACTIVATION

Att leva upp till konsumenternas förväntningar kan vara utmanande. För oss innebär detta att göra dina varumärken och produkter kända för konsumenten genom olika upplevelser.

Läs mer

MERCHANDISING

Produkternas synlighet och närvaro i hyllan eller på golvet är avgörande för att öka försäljningen, och konsumenterna blir mer nöjda och lojala.

Läs mer

SÄLJTJÄNSTER

För att öka försäljningen i butiker krävs bästsäljare, bra säljstödssystem och en flexibel apparat anpassad till en industri i stora förändringar.

Läs mer