Activation

RETAIL24 ERBJUDAR FÖLJANDE TJÄNSTER INOM ACTIVATION:

  • Demo i butik – Instore-demo är ett effektivt sätt att säkerställa tester och medvetenhet om dina produkter.
  • Sampling – Att ge prover av en produkt är ett bra sätt att introducera människor till ditt varumärke.
  • Events – Nyckeln till att skapa stora händelser är att identifiera målgruppen och engagera sig genom interaktion.
  • Guerrilla Marketing – Målet med geriljamarknadsföring är att skapa ett unikt, engagerande och tankeväckande svar från målgruppen.

ÖKA MÄRKEKUNSKAPEN OCH FÖRSÄJNINGEN 
Att leva upp till konsumenternas förväntningar kan vara utmanande. Engagemang drivs av interaktion med produkter och varumärke. För oss betyder detta att hjälpa dig som kund att göra dina varumärken och produkter kända för konsumenten, öka medvetenheten och engagera sig genom olika upplevelser.

Trade Marketing är ett kraftfullt verktyg för dialog med kunderna i köpmomentet, varför vi har ett stort antal anställda som kan hjälpa dig med allt från produktsampling, demonstrationer i butiken och större evenemang.

VI HAR DE RÄTTA MÄNNESKORNA
Vi täcker hela landet, och våra varumärkesambassadörer är utbildade att ha så mycket kunskap som möjligt om de produkter de arbetar med. Vi arbetar hårt för att säkra ett brett utbud av promotorer för att ge personal ett genuint intresse för det jobb de kommer att utföra. Vi är övertygade om att att ta ägande av ditt jobb bidrar till högre kvalitet i utförandet, vilket är viktigt för framgång. Vårt mål tillsammans med dig som kund är att säkerställa den bästa upplevelsen för konsumenterna när de utsätts för dina produkter.

Trade Marketing är ett kraftfullt verktyg för dialog med kunderna i köpmomentet

För att utveckla aktiveringskoncept för bästa praxis har vi kompletterande tjänster med design och produktion av olika POS-material. Vi planerar och utvecklar detta tillsammans med dig, och vi fungerar som en rådgivare för att göra de bästa lösningarna för dig. Vi erbjuder flexibilitet, tillgänglighet och kostnadseffektivitet i allt vi gör.

/ Våra tjänster inom Activation

Demo i butik

Instore-demo är ett effektivt sätt att säkerställa tester och medvetenhet om dina produkter.

LÄS MER OM DEMO I BUTIK

Sampling

Att ge prover av en produkt är ett bra sätt att introducera människor till ditt varumärke.

LÄS MER OM SAMPLING

Events

Nyckeln till att skapa stora händelser är att identifiera målgruppen och engagera sig genom interaktion.

LÄS MER OM EVENTS

Guerrilla Marketing

Målet med geriljamarknadsföring är att skapa ett unikt, engagerande och tankeväckande svar från målgruppen.

LÄS MER OM GUERRILLA MARKETING

Andra tjänster

TRACKER

RetaiRetailBlue tillhandahåller spårning av aktiviteter i butiken. Vi dokumenterar vad som händer och ger faktabaserad insikt. Vi ser det som det är!

Läs mer

SÄLJTJÄNSTER

För att öka försäljningen i butiker krävs bästsäljare, bra säljstödssystem och en flexibel apparat anpassad till en industri i stora förändringar.

Läs mer

MERCHANDISING

Produkternas synlighet och närvaro i hyllan eller på golvet är avgörande för att öka försäljningen, och konsumenterna blir mer nöjda och lojala.

Läs mer

Kontakta oss