Merchandising

RETAIL24 ERBJUDAR FÖLJANDE TJÄNSTER INOM MERCHANDISING:

  • Sales promotion – För att få lojala kunder och öka försäljningen är det viktigt att känna till dina kunder och deras behov. Vårt mål är att allt vi gör för dig kommer att tillföra ett värde som är högre än kostnaden för implementering.
  • Produktplacering – Hur och var en produkt placeras i en butik är ingen slump. Att organisera varor i butiker och ha rätt artiklar på rätt plats är viktigt för ökad försäljning. Dessutom är det viktigt att alltid ha varor i hyllorna. Det har bevisats att hyllor fulla av varor säljer mer än hyllor med mindre varor.
  • Planogramkontroll – Var i butiken, i vilken hyllan och var i hyllan en artikel placeras har en stor inverkan på hur bra produkten kommer att säljas. Att inte ha en överenskommen hyllplats kan resultera i förlorad försäljning och omsättning av dina varor. Vi har god kunskap om att bygga hyllor med planogram och bäst justera avvikelser för att säkerställa optimalt hyllanvändning.
  • Produktlansering – Snabb implementering av nya produkter är avgörande för att ha möjlighet att utföra omedelbart efter lanseringen. Vi har anställda över hela landet som kan implementera produkter i alla kategorier och säkerställa en snabb utrullning av produkterna i butiken.
  • Butiksombyggnad – Att bygga om en butik oavsett om det är en ny butik, öppna om eller generell ombyggnad är mycket tid och resurskrävande. Vi har byggt upp många butiker för flera livsmedelsleverantörer och kedjor, och genom detta har vi byggt upp en unik expertis.

ATTRAKTIVA BUTIKER ÖKAR DIN LÖNSAMHET
Merchandising är alla aktiviteter som görs i en butik för att marknadsföra och sälja produkter för att få kundernas uppmärksamhet i butiken. Effektiv merchandising kommer att öka försäljningen och konsumenterna blir mer nöjda och lojala.

Vårt mål för dig som kund är att genom vår merchandising hjälpa till att skapa attraktiva och effektiva butiker och därmed öka din lönsamhet. Genom skräddarsydda system och fokus på att kombinera digitala lösningar med det operativa har vi samlat den fysiska och digitala världen kring merchandising. Genom data och analys kan vi optimera alla processer kring merchandising.

Effektiv merchandising ökar försäljningen och mer nöjda och lojala kunder.

Merchandising är mycket mer än att placera varor, men inkluderar en mängd olika tjänster som marknadsföring, merchandising, butiksbyggnad, nyhetsimplementering, etc. Dessa tjänster är tidskrävande arbete och tar värdefull tid som dina anställda kan spendera på kunder. Låt oss ta hand om det här för dig!

 

/ Våra tjänster inom merchandising

Sales promotion

För att få lojala kunder och öka försäljningen är det viktigt att känna till dina kunder och deras behov.

Vårt mål är att allt vi gör för dig kommer att tillföra ett värde som är högre än kostnaden för implementering.

 

 

 

LÄS MER OM SALES PROMOTION

Produktplacering

Hur och var en produkt placeras i en butik är ingen slump. Att organisera varor i butiker och ha rätt artiklar på rätt plats är viktigt för ökad försäljning.

Dessutom är det viktigt att alltid ha varor i hyllorna. Det har bevisats att hyllor fulla av varor säljer mer än hyllor med mindre varor.

 

 

LÄS MER OM PRODUKTPLACERING

Planogramkontroll

Var i butiken, i vilken hyllan och var i hyllan en artikel placeras har en stor inverkan på hur bra produkten kommer att säljas. Att inte ha en överenskommen hyllplats kan resultera i förlorad försäljning och omsättning av dina varor.

Vi har god kunskap om att bygga hyllor med planogram och bäst justera avvikelser för att säkerställa optimalt hyllanvändning.

 

Produktlansering

Snabb implementering av nya produkter är avgörande för att ha möjlighet att utföra omedelbart efter lanseringen.

Vi har anställda över hela landet som kan implementera produkter i alla kategorier och säkerställa en snabb utrullning av produkterna i butiken.

Butiksombyggnad

Att bygga om en butik oavsett om det är en ny butik, öppna om eller generell ombyggnad är mycket tid och resurskrävande.

Vi har byggt upp många butiker för flera livsmedelsleverantörer och kedjor, och genom detta har vi byggt upp en unik expertis.

Andra tjänster

TRACKER

RetaiRetailBlue tillhandahåller spårning av aktiviteter i butiken. Vi dokumenterar vad som händer och ger faktabaserad insikt. Vi ser det som det är!

Läs mer

SÄLJTJÄNSTER

För att öka försäljningen i butiker krävs bästsäljare, bra säljstödssystem och en flexibel apparat anpassad till en industri i stora förändringar.

Läs mer

ACTIVATION

Att leva upp till konsumenternas förväntningar kan vara utmanande. För oss innebär detta att göra dina varumärken och produkter kända för konsumenten genom olika upplevelser.

Läs mer

Kontakta oss