Professionellt demopersonal för marknadsföring av dagligvaruprodukter

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?

Med hjälp av professionellt demopersonal kan du enkelt och effektivt skapa medvetenhet, engagemang och positiva upplevelser kring den dagligvaruprodukt som ska marknadsföras. Ofta krävs det inte mycket för att påverka kundernas köpbeslut när de handlar i butikerna.

Retail24 är Nordens ledande aktör inom uthyrning av demopersonal för dagligvaruprodukter. Vi är perfekta för uppdragsgivare som vill ha optimal användning av butiksdemonstrationer för kommersiella produkter.

Många tror att arbetet med demomarknadsföring i butiker är ren slump, men med över 20 års erfarenhet kan vi skapa en smart strategi för att skapa närmare relationer med målgruppen genom butiksdemonstrationer och vårt professionella demopersonal.

Skickligt demopersonal behöver inte mycket utbildning

Vår demopersonal sätter sig noggrant in i produkterna som ska marknadsföras. Men med erfarenhet från flera årtionden vet vi oftast vilken strategi som ger bäst effekt hos målgruppen. Vi har inga begränsningar och delar gärna med oss av vår expertis till dig som uppdragsgivare.

Vårt demopersonal är tillmötesgående och vänliga, samtidigt som vi alltid strävar efter att kunna ge användbara tips till engagerade slutkonsumenter, vilket också skapar ovärderligt förtroende för produkten.

Vill du ha mer information om hur vårt demopersonal kan hjälpa dig med marknadsföringen av nya produkter? Kontakta oss på telefon 08-25 35 55 eller via e-post: post@retail24.se

In other news

Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.
Målet med butiksinredning för dagligvaruaffärer är att skapa en attraktiv och praktisk atmosfär som uppmuntrar till försäljning, gör det enkelt för kunder att hitta produkter och ger en positiv köpupplevelse.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag