Kampanjmaterial i butik – Helt utan slumpen

Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.

För oss på Retail24 är kampanjmaterial baserat på analyser och studier av hur psykologin fungerar hos konsumenter i en dagligvarubutik. Genom flera decennier har vi byggt upp en enorm ärfarenhet för ett antal varumärken och produkter. Det finns inga slumpmässigheter i vårt arbete med kampanjmaterial.

Vi erbjuder följande kampanjmaterial för butiker:

  • Displaylösningar
  • Hyllösningar
  • Shop-in-shop-lösningar
  • Origami
  • Mässmaterial
  • Designtjänster

Vi anpassar våra tjänster efter din produkt för att skapa kampanjmaterial som är unikt och lockande för din målgrupp.

Vi strävar alltid efter att du som vår kund ska vinna striden i butikerna, därför är vi mycket upptagna med nya trender och möjligheter på POS-marknaden. Detta har lett till att vi alltid kan erbjuda de mest innovativa, hållbara och kostnadseffektiva lösningarna inom kampanjmaterial.

En professionell aktör i hela Norden

Sedan vår start år 2002 har vi byggt upp ett brett kundnätverk i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi har över 1000 medarbetare med hög kompetens inom kampanjmaterial för dagligvarubutiker.

Kontakta oss på telefon 08-25 35 55 eller via e-post: post@retail24.se för att komma i kontakt med en skicklig medarbetare inom kampanjmaterial för butiker.

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.
Målet med butiksinredning för dagligvaruaffärer är att skapa en attraktiv och praktisk atmosfär som uppmuntrar till försäljning, gör det enkelt för kunder att hitta produkter och ger en positiv köpupplevelse.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag