Varumärkesbyggande – viktigt för både stora och små produkter

Varumärkesbyggande är en avgörande strategi som påverkar framgången för både stora och små produkter. Oavsett produktens eller företagets storlek spelar varumärkesbyggande en väsentlig roll i att etablera, stärka och upprätthålla ett positivt rykte bland kunder och på marknaden generellt sett.

Retail24 är Nordens ledande specialist inom varumärkesbyggande för dagligvaror. Genom åren har vi samlat på oss många användbara verktyg och tjänster. Vi hittar rätt strategi oavsett produkt. Vi har hjälpt ett antal stora varumärken att stärka förtroendet hos sina målgrupper, samtidigt som vi har hjälpt helt okända produkter att bli nationella favoriter.

Skillnaden i varumärkesbyggande för kända och okända produkter

Genom en tydlig varumärkesidentitet kan okända produkter kommunicera sitt unika värde, kvalitet och differentierande egenskaper till kunderna. På andra sidan kan de mer kända varumärkena dra nytta av varumärkesbyggande genom att förnya sig och anpassa sig efter förändrade kundbehov för att behålla sin ledande position.

Vi erbjuder följande tjänster:

  • Aktivering
  • Merchandising
  • POS-material
  • Försäljningstjänster

Sedan 2002 har vi ackumulerat enorm expertis inom varumärkesbyggande av dagligvaror. Genom analys och erfarenhet ser våra tjänster till att öka medvetenheten och förtroendet hos målgruppen.

Hos oss kommer du i kontakt med erfarna specialister inom varumärkesbyggande för dagligvaror – Vi värdesätter att dela vår erfarenhet med nyfikna varumärken som har ett tydligt budskap!

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag