Shop in shop-lösningar för dagligvarubutiker

Allt fler varumärken och nya produkter väljer shop-in -shop-lösningar för att marknadsföra nya produkter i butiker. I praktiken hyr man en plats i butiken för en tydlig och framträdande exponering av produkterna. Shop in shop är perfekt för att sticka ut från konkurrenterna.

Retail24 betraktas som landets ledande specialist på shop-in-shop för företag som vill marknadsföra i butik. Vi skapar unika möjligheter för ökad distribution och tillgänglighet av dina produkter. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att förstärka kundupplevelsen för dina konsumenter.

Shop in shop med tilltalande design

Vi har under flera decennier producerat shop-in -shop-lösningar för många kända varumärken. Så många att vi vet att du har sett vårt arbete tidigare, utan att du kanske har reflekterat över det. Vi skapar en design som tilltalar din målgrupp och garanterat fångar uppmärksamheten.

Ett koncept som ofta ger fler möjligheter

För dagligvarubutiker kan shop-in-shop-konceptet vara fördelaktigt då det lockar till sig kunder och ökar försäljningen av specifika produkter. Shop in shop ger också möjlighet till samarbete mellan olika varumärken och butiker för att skapa en mer engagerande köpupplevelse för konsumenterna.

En professionell aktör i hela Norden

Sedan vår start år 2002 har vi byggt upp ett brett kundnätverk i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi har över 1000 medarbetare med hög kompetens inom shop-in -shop-lösningar och produktpromotering i dagligvarubutiker.

Vi välkomnar dig att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med shop in shop för din nya produkt – Hos oss kommer du i kontakt med en kunnig och erfaren medarbetare!

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag