Säljare för dagligvaruhandeln

Med säljare för dagligvaruhandeln kan du enkelt och effektivt nå ut till en större och bredare målgrupp över hela landet. Detta är särskilt viktigt om produkten eller tjänsten har en nationell marknadspotential.

Retail24 hjälper företag med effektiva försäljningsprocesser med många spännande säljverktyg. Vi är Nordens ledande aktör inom retail marknadsföring. Vår erfarenhet inom försäljning kan användas för flera branscher, samtidigt som våra säljare för dagligvaruhandeln har års erfarenhet från de flesta typer av försäljning inom dagligvaruindustrin.

Ett försäljningsapparat efter dina behov

Hos oss kan du hyra en försäljningsapparat under den period du själv önskar. Du behöver därför inte binda dig till våra säljare för evigheten. På så sätt kan vårt koncept vara mycket lönsamt och kostnadseffektivt.

Värdet av en effektiv och samordnad process

Värdet för dig ligger i vårt sätt att effektivisera vårt arbete. Utöver ett väl etablerat nätverk inom dagligvaruindustrin har vi en samordningsmodell där konsulter planerar kostnadseffektiva rutter med flera besök samtidigt. Detta ger dig bästa avkastning för de pengar du investerar.

Vi är en opartisk samarbetspartner som ger rådgivning vid utmaningar eller potentiella möjligheter för ditt företag. Tillsammans med våra säljare hittar vi bra lösningar för ditt företag.

Vi välkomnar dig att kontakta oss för en diskussion om hur våra säljare för dagligvaruhandeln kan hjälpa ditt företag!

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.