POS-kommunikation i butik

Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Vi i Retail24 hjälper dig med att kommunicera tydligt, fånga kundens uppmärksamhet snabbt, och erbjuda övertygande information på en plats där köpbeslutet fattas. Med vår strategi vill du öka försäljningen genom att placera rätt budskap på rätt plats i butiken för att påverka kundens köpbeteende.

Vi erbjuder följande POS-kommunikation för butiker:

  • Displaylösningar
  • Hyllösningar
  • Shop-in-shop-lösningar
  • Origami
  • Mässmaterial
  • Designtjänster

Vi skräddarsyr våra lösningar inom POS-kommunikation för era varumärken och produkter. För oss är varje projekt ett nytt projekt.

Et nytt prosjekt i kombinasjon med analyse og erfaring

Vi på Retail24 har samlat på oss värdefull erfarenhet inom POS-kommunikation för dagligvarubutiker och produkter sedan 2002. Vi har databas och dokumentation för våra framgångsrika resultat som vi integrerar i nya projekt. På så sätt ser vi till att skapa POS-kommunikation som ger effekt hos målgruppen.

Vi välkomnar dig att kontakta oss idag för att prata med en specialist inom POS- kommunikation. Vi värdesätter att dela vår expertis med engagerade företag som vill lyckas med retail-marknadsföring – Ge oss tre nyckelord om produkten och målen, vi
har definitivt en lösning!

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Målet med butiksinredning för dagligvaruaffärer är att skapa en attraktiv och praktisk atmosfär som uppmuntrar till försäljning, gör det enkelt för kunder att hitta produkter och ger en positiv köpupplevelse.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag