Lockande och säljande POS-displayer i butiker

Point of Sale (POS)-marknadsföring är ett kraftfullt verktyg för dialog med kunderna nära inköpsögonblicket, och därför har vi en stor apparat som kan hjälpa er med allt från provtagning av produkter, POS-displayer i butiker till större event.

Hos oss på Retail24 hittar du ett antal moderna och effektiva lösningar för POS- displayer i butiker. Vi använder oss av professionella designers med fokus på försäljning i butiker. Genom vår långa erfarenhet inom branschen vet vi vad varje projekt kräver.

Vi hjälper dig med följande POS-displayer:

  • Golvdisplay
  • Gondoladisplay
  • Borddisplay
  • Pappersdisplay
  • Frysdisplay
  • Origami-display

Permanent eller kampanj display? Metall, trä, kartong? Oavsett om det är bord-, golv-, hylla- eller pall-display kan vi hjälpa dig att hitta rätt POS-display för din butik!

POS-displayer för kända varumärken

Vi arbetar dagligen med stora och kända varumärken som behöver professionellt utformade displayer för butiker. I vår portfölj hittar du till exempel varumärken som Starbucks, Nescafé etc.

Sedan vår start år 2002 har vi byggt upp en bred kunskap, både praktisk och teoretisk. Det är inte slumpmässigt att vi idag anses vara specialister och ledande inom design och utveckling av POS-displayer för butiker. Vi skapar lösningar som ger goda resultat för våra uppdragsgivare i hela Norden. Idag har vi över 1000 anställda i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island.

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig med POS-displayer för din butik?
Du kan kontakta oss helt förutsättningslöst på telefon 08-25 35 55 eller via e-post: post@retail24.se

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.