Gör butiken mer lönsam med rätt merchandising

Försäljning och lönsamhet är viktiga begrepp för en framgångsrik butik. Efter årtionden av studier och forskning är det vanligtvis ingen tillfällighet att vissa butiker tjänar mer jämfört med andra. Den som förstår sina kunders beteende är oftast den som säljer mest.

Retail24 hjälper butiker med professionell merchandising och har lång erfarenhet av att skapa attraktiva och lukrativa butiker i hela Norden. Vi använder skräddarsydda data- och analyssystem för att optimera din butiks effektivitet.

Dina behov är viktigast

Vi anpassar oss efter våra kunders behov, inte tvärtom. Vi har alltid levt efter detta och det har gjort att vi har med tiden byggt upp en hög grad av flexibilitet.

Merchandising är mycket mer än att placera varor, det inkluderar en mängd olika tjänster som

• Sales promition
• Produktplacering
• Planogramkontroll
• Produktlansering
• Butiksombyggnad

Dessa tjänster är tidskrävande arbete och tar värdefull tid som dina anställda kan spendera på deras kunder. Låt oss ta hand om det här för dig!

Retail24 grundades 2002 och har en fullskalig organisation i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island med över 1000 anställda. Vi genomför kurser och utbildning för våra anställda för att ge våra kunder försäkran om att vår personal är rätt för uppdraget.

Genom vår kunskap på den nordiska detaljhandelsmarknaden och genom att leverera kvalitet och effektivitet i allt vi gör, ökar vi försäljningen för våra kunder.

Vi välkomnar dig att kontakta oss för mer information om våra professionella tjänster inom merchandising!

In other news

Använder din butik rätt POS- material?

Dagens konsumtionssamhälle har lett till hårdare konkurrens mellan butikerna för att locka nya och fler kunder. De som inte sticker ut kommer inte heller ha rätt förutsättningar för lönsamhet och

Läs mer

Retail24 lanserer Key Account Services

Bransjen preges av høyt tempo og store endringer. Det er viktigere enn noen gang å ha ressurser tilgjengelig som er flinke til å forstå både leverandør– og kundesiden. Derfor er tiden inne for å utvide vår tjenesteportefølje og starter opp Key Account Services.

Läs mer

Welcome Mutti!

Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.

Läs mer