Demo i butik med rätt strategi

I en välskött butik är i princip ingenting slumpmässigt. Placeringen av produkter och lanseringen av nya produkter är viktiga aspekter för varje butik. Med rätt strategi och professionell genomföring har du alla förutsättningar för att lyckas.

Vi på Retail24 utför väl över 12 000 demonstrationer i butiker runt hela Norden och är utan tvekan den mest kraftfulla säljapparaten för butiker som vill ha demonstrationer i butiken för att göra sina kunder bättre bekanta med de nya produkterna. Utöver vår erfarenhet använder vi oss av bra verktyg för att skapa rätt demonstration i din butik.

Hos oss får du:

  • Enastående FLEXIBILITET, geografisk täckning, hastighet
  • Infrastruktur som säkerställer KVALITET i alla led
  • Tillgänglighet 24 timmar om dygnet
  • Live-rapportering och kommunikation

Du kommer att tilldelas en ambassadör för din demonstration.
Detta är en noggrant utvald specialist med erfarenhet av produkterna som ska marknadsföras i demonstrationen. Erfarenhet är viktigt för att övertyga målgruppen att bli bättre bekanta med dina nyheter.

Sedan vår start 2002 har vi byggt upp gedigen erfarenhet men även en nöjd och trogen kundkrets i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island.

Kontakta oss på telefon 08-25 35 55 eller via e-post: post@retail24.se för att komma i kontakt med en
specialist!

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag