Butiksinredning och design som säljer

Målet med butiksinredning för dagligvaruaffärer är att skapa en attraktiv och praktisk atmosfär som uppmuntrar till försäljning, gör det enkelt för kunder att hitta produkter och ger en positiv köpupplevelse.

Retail24 är Nordens ledande specialist inom butiksinredning. Vi bistår med professionell utformning av layouten för hyllor, kyl- och frysdiskar, produktarrangemang, skyltar, belysning, dekoration och andra visuella element som bidrar till att skapa en tilltalande och funktionell butik.

Effektiv användning av utrymme genom rätt placering av hyllor, displayer och produktområden kan maximera butikens försäljningspotential – vi hjälper dig att hitta rätt strategi för just din butik!

Butiksinredning baserad på erfarenhet och dokumentation

Vi har sedan vår start år 2002 byggt upp en enorm fackkunskap inom butiksinredning och design. Våra skräddarsydda strategier baseras på dokumentation i kombination med flera decenniers erfarenhet som specialist inom detaljhandel marknadsföring.

Idag är vi över 1000 anställda fördelade på våra avdelningar i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Vi strävar efter att leverera hög kvalitet i allt vi gör för våra kunder. Vi genomför kurser och utbildningar för våra anställda för att ge våra kunder försäkran om att våra medarbetare är de bästa.

Vill du komma i kontakt med en specialist inom butiksinredning, helt utan förpliktelser? Ring oss på telefon: 08-25 35 55 eller skicka e-post till: post@retail24.se – du kommer i kontakt med en erfaren och engagerad specialist.

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag