Brand activation

Brand activation handlar om att skapa interaktion, engagemang och upplevelser kring ett varumärke. Själva syftet med brand activation är att öka medvetenheten kring ett varumärke samtidigt som man bygger en stark relation till konsumenterna.

För oss på Retail24 handlar brand activation om mer än bara att nå ut till större grupper av konsumenter. Vi är mycket angelägna om att skapa omedelbar respons och upplevelser som skapar bestående intryck hos målgruppen.

Många möjligheter inom brand activation

Det finns många olika produkter i butikerna, vilket ofta kräver olika former av brand activation. Vi på Retail24 har goda erfarenheter av evenemang, kampanjer, butiksupplevelser, provsmakning, tävlingar, sponsring av evenemang, sociala medieaktiviteter och andra kreativa metoder för att skapa en minnesvärd uppfattning av varumärket.

Vi hjälper dig att skapa omedelbar respons och upplevelser som lämnar bestående intryck hos konsumenterna, så att de blir lojala kunder över tid. Vi har hjälpt många kända varumärken med brand activation. I vår portfölj hittar du välkända namn.

Ledande aktör i Norden

Med över 1000 medarbetare fördelade i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island har vi kapacitet att hantera brand activation-projekt i hela Norden. Sedan vår start år 2002 har vi etablerat en ledande position inom vår bransch.

Kontakta oss idag för mer information om brand activation och hur vi kan hjälpa dig att nå ut till din publik!

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag