Använder din butik rätt POS-material?

Dagens konsumtionssamhälle har lett till hårdare konkurrens mellan butikerna för att locka nya och fler kunder. De som inte sticker ut kommer inte heller ha rätt förutsättningar för lönsamhet och överlevnad på dagens marknad. Det finns dock några knep som gör din butik mer attraktiv än din konkurrent.

Sedan starten 2002 har vi på Retail24 hjälpt butiker över hela Norden med professionellt POS-material som skapat ett antal framgångsrika uttryck och kampanjer genom åren. För många av våra kunder har detta varit centralt för både deras image och position på marknaden. Vi vill att du ska vinna striden i butiken, och som ett resultat av detta letar vi alltid efter nya trender och möjligheter inom POS-material. Det betyder att vi alltid kan erbjuda de mest innovativa, hållbara och kostnadseffektiva lösningarna.

Andra tjänster inom POS- material

  • Display lösningar
  • Hyll lösningar
  • Shop in shop lösningar
  • Mässlösningar
  • Origami Display
  • Designtjänster

Genom vår expertis och samarbete med några av de ledande europeiska leverantörerna inom POSM, säkerställer vi att vi kan erbjuda ett mycket brett utbud av lösningar till dig som kund, och som gör dig för den riktiga uppmärkningen i din målgrupp och som skiljar dig från dina konkurrenter.

Vi är stolta över att erbjuda hög kvalitet och flexibilitet till dig som vår kund!

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.