Anpassade utställningslösningar som lockar

Utställningslösningar ger en plattform för att presentera nya produkter, framhäva varumärken och locka potentiella kunder genom att skapa en minnesvärd och engagerande upplevelse vid mässor eller evenemang för dagligvaror.

Retail24 betraktas som Nordens ledande specialist på utställningslösningar för dagligvaror. Vi är kända för våra kreativa och skräddarsydda lösningar för våra uppdragsgivare. Samtidigt lägger vi stor vikt vid dokumentation.

Sedan vår start år 2002 har vi följt vår filosofi, vilket har resulterat i beräknade strategier utan slumpmässigheter.

Vi hjälper dig att utforma utställningslösningar med:

Produktpresentation

Vi ser till att professionell och lockande design används för att visa dagligvaruprodukter på ett attraktivt sätt. Vi hjälper dig att sticka ut ur mängden.

Provsampling

Naturliga arenor där kunderna kan prova produkterna innan de köper dem – perfekt för att öka intresset och köpbeslutet.

Bakväggar och grafik

Stora grafiska bilder eller bakväggar som visar varumärket, logotyper och kampanj meddelanden för att fånga uppmärksamheten.

Informationsbildskärmar och digitalt innehåll

Användning av skärmar för att visa videor, produktbeskrivningar eller annat digitalt innehåll för att informera och engagera besökarna.

Kampanjaktiviteter

Tävlingar, provförpackningar, rabattkuponger eller andra kampanjer för att öka engagemanget och försäljningen av nya produkter.

Vi anpassar våra tjänster och verktyg efter produktens behov och säkerställer utställningslösningar som fångar målgruppens uppmärksamhet.

Vi välkomnar dig att kontakta oss för mer information om utställningslösningar för din produkt!

In other news

Planerar du att marknadsföra en ny kommersiell produkt?
Kampanjmaterial för dagligvaruprodukter är utvecklat för att engagera kunderna, lyfta fram produkterna och påverka köpbesluten medan kunderna handlar i butiken. Effektiv användning av kampanjmaterial kan bidra till ökad försäljning, uppmärksamhet och förbättrad totalupplevelse av produkten.
Korrekt användning av POS-kommunikation i butik är kraftfulla verktyg för att öka produktens synlighet, informera om erbjudanden eller kampanjer, samt locka kunder till ytterligare köp.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag