Origami™

Origami™

Display lösningen som är flexibel, enkel att använda, återanvändbar och inte minst miljövänlig!

En hållbar patenterad display lösning

Origami ™ -konceptet gör det möjligt för Branded Retail Solutions att anpassa formen på varje visningsorder för att möta våra unika behov. Skärmarna använder utbytbar polypropylenfolie som gör det enkelt att tematisera displayenheter varje gång en ny franchise, säsong, kampanjkrav kräver. Vår lösning är lika med mindre transporter och slöseri med reklamstativ som är bra för miljön och för din kortslutning.

Re-Branding är enkelt
Origami ™ -konceptet gör det möjligt att skräddarsy formen på skärmarna så att de kan vara exakt som du vill ha dem. Skärmarna använder utbytbar polypropylenfilm som gör det enkelt att ändra ditt märke, tema eller kampanj. Dessutom är lösningen plattpackad och tar mindre plats under transporten – vilket är bra för miljön och för bottenlinjen.

Skalbar produktion
Produktion av plåtbaserade produkter är en enkel och automatiserad process som utförs i fabriken. Produktionen kan skalas från 100 enheter till tiotusentals enheter. Genom att sända enheter enhetligt reducerar vi drastiskt dina frakt-, förpacknings-, transport- och lagringskostnader, vilket leder till större vinster.

Hållbarhet
Hållbarhet är viktig för Origami ™. Skärmarna är gjorda av återvunnet stål och är också återvinningsbara. Stålet kommer lokalt från fabrikerna. Därefter målas stålet med pulverlack som laddas elektriskt när det sprutas på ytan. Sedan “bakas” detta i en ugn där de pulveriserade artiklarna smälts till en enhetlig beläggning. Resultatet är en smidig, hållbar och miljösäker display. Folieleverantören är ISO 14,001-certifierad och bläcket som används är ”Greenguard” -certifierat. Dessutom är kartongen som skärmarna är packade i gjord av återvunnen kartong.

Retail24 är den exklusiva leverantören av Origami-skärmar i Norden på uppdrag av Branded Retail Solutions. Kontakta oss gärna för mer information.

Om Branded Retail Solutions

Branded Retail Solutions grundades för 5 år sedan när de förvärvade rättigheterna till Origamis patent, som tidigare hade licensierats till Berkshire Hathaway. Idag utvecklar, designar, tillverkar och säljer BRS miljövänliga, plattpackade, återanvändbara och snabbmonterande metallskärmar för många välkända varumärken i mer än 26 länder genom olika partnerskap.

Klicka här för att läsa mer om Branded Retail Solutions.

Kontakta oss

Jörgen Bengtsson

Manager, Sales Services
+46(0)70-6880405
jorgen.bengtsson@retail24.se

Jörgen Bengtsson

Andra tjänster inom Point of sales materials

Display lösningar

Permanent eller kampanje display? Vi kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina produkter.

Läs mer

Hyll lösningar

Om tillgängligt golvyta i butikerna är begränsat är en bra lösning att använda hylllösningar för synlighet.

Läs mer

Shop in shop lösningar

Har du en butik, men vill utvidga potentialen ytterligare? Då kan en butik i butik vara lösningen.

Läs mer

Mässlösningar

Deltar du på en utställning och behöver ett stand, stort eller litet, kan vi hjälpa dig med allt från A-Å.

Läs mer

Designtjänster

Letar du efter en designer? Vi kan hjälpa dig med skisser, 2D-mönster, 3D-mönster och andra grafiska förfrågningar.

Läs mer

Andra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av display, mässa och shop – in – shop lösningar.
RetailBlue tillhandahåller spårning av aktiviteter i butiken. Vi dokumenterar vad som händer och ger faktabaserad insikt. Vi ser det som det är!
Att leva upp till konsumenternas förväntningar kan vara utmanande. För oss innebär detta att göra dina varumärken och produkter kända för konsumenten genom olika upplevelser.
Produkternas synlighet och närvaro i hyllan eller på golvet är avgörande för att öka försäljningen, och konsumenterna blir mer nöjda och lojala.
För att öka försäljningen i butiker krävs bästsäljare, bra säljstödssystem och en flexibel apparat anpassad till en industri i stora förändringar.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.