Jobba hos oss

Jobba hos oss

I Retail24 är kunden alltid i fokus, och vårt åtagande att tillhandahålla bästa kundservice är en första prioritet.

Kundfokus i kombination med teamarbete och en stark vilja att vara bäst är receptet på framsteg. Våra medarbetare arbetar med olika tjänster som försäljning, sampling, demonstrationer i butik, administration och mer. Vi har kontor i Norden, och vi kan garantera dig att få många fantastiska kollegor.

Vi letar alltid efter skickliga människor. Ta en titt på våra lediga platser och om du inte hittar en passform kan du skicka oss en öppen ansökan till: post@retail24.se

Lediga tjänster:

Det finns för närvarande inga lediga platser.

Andra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av display, mässa och shop – in – shop lösningar.
RetailBlue tillhandahåller spårning av aktiviteter i butiken. Vi dokumenterar vad som händer och ger faktabaserad insikt. Vi ser det som det är!
Att leva upp till konsumenternas förväntningar kan vara utmanande. För oss innebär detta att göra dina varumärken och produkter kända för konsumenten genom olika upplevelser.
Produkternas synlighet och närvaro i hyllan eller på golvet är avgörande för att öka försäljningen, och konsumenterna blir mer nöjda och lojala.
För att öka försäljningen i butiker krävs bästsäljare, bra säljstödssystem och en flexibel apparat anpassad till en industri i stora förändringar.

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakta oss

* Vi tar hand om de uppgifter du har angett i formuläret ovan, så att vi kan ge dig bästa möjliga uppföljning.